Ebooks kopen

Fictie
Literatuur & Romans
Thrillers
Bouquet
Fantasy
Young Adults
Kind & Jeugd

Non-fictie
Gezondheid & Psychologie
Geschiedenis & Politiek
Religie & Spiritualiteit 
Sport & Hobby
Eten & Koken
Reizen & Talen

Zakelijk & Studie
School & Studie
Management
Computers

Uitgelicht

Nieuw verschenen

inhetwater-ebookIn het water, Paula Hawkins
De nieuwe thriller van de auteur van Het meisje in de trein. In een lokale rivier wordt het lichaam van alleenstaande moeder Nel gevonden. Al eerder pleegde een tienermeisje hier zelfmoord. Omdat de dochter van Nel alleen achterblijft moet haar zus terugkeren naar het stadje dat ze al jaren geleden achterliet. In de kleine gemeenschap worden gebeurtenissen van lang geleden verzwegen en de politie stuit op tegenstand. Waarom moest Nel dood?

Prijsinformatie

Nicci-french-zondag-ebookZondagochtend breekt aan, Nicci French
Het zevende deel in de Frieda Klein-serie. Als Frieda in haar eigen huis een lijk ontdekt zet dat alles op scherp. Nu is er eindelijk bewijs dat Dean Reeve nog leeft, iets wat zij al jarenlang beweert zonder geloofd te worden. Zal de commissaris de zaak nu toch heropenen?

Prijsinformatie

vandis-buitengebied-ebookIn het buitengebied, Adriaan van Dis
In het buitengebied gaat over een schrijver die in een afgelegen vallei woont, ver van de stad en zijn vrienden. De stilte is tastbaar. Van Dis toont in deze roman-in-verhalen hoe kwetsbaar eenzaamheid kan zijn en hoe obsessief het verlangen naar de dood. Ook geeft hij in In het Buitengebied een prachtig tijdsbeeld van een veranderend Nederland.

Prijsinformatie