Ebooks kopen

Fictie
Literatuur & Romans
Thrillers
Bouquet
Fantasy
Young Adults
Kind & Jeugd

Non-fictie
Gezondheid & Psychologie
Geschiedenis & Politiek
Religie & Spiritualiteit 
Sport & Hobby
Eten & Koken
Reizen & Talen

Zakelijk & Studie
School & Studie
Management
Computers

Uitgelicht

Nieuw verschenen

klein-leven-hanya-yanagiharaEen klein leven – Hanya Yanagihara
Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York: de charmante acteur Willem, de excentrieke kunstenaar JB, de getalenteerde architect Malcolm en Jude St. Francis. Jude is teruggetrokken, slim en raadselachtig, en zijn vrienden weten beter dan vragen te stellen over zijn verleden. Ze proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden. Een indrukwekkend boek over vriendschap, liefde en haat.

Prijsinformatie


verborgen-karin-slaughterVerborgen – 
Karin Slaughter

Een nieuwe ijzersterke thriller van de Queen of Crime. Will Trent en Sara Linton zijn terug! In deze verraderlijke zaak is niets wat het lijkt. Ex-politieagent Dale Harding wordt vermoord aangetroffen. Op de plaats delict worden sporen gevonden die erop wijzen dat er een tweede slachtoffer, mogelijk een vrouw, aanwezig was, maar waar is ze? Als blijkt dat de zaak verband houdt met het traumatische verleden van Will komt niet alleen zijn leven maar ook dat van zijn dierbaren zwaar onder druk te staan. Dit zesde deel in de Will Trent-serie is ook los te lezen.

Prijsinformatie

hendrikgroenPogingen iets van het leven te maken, Hendrik Groen
De 83-jarige Hendrik Groen beschrijft op een humoristische maar fijngevoelige manier het leven in een bejaardenhuis in Amsterdam Noord. Bejaard zijn is nog geen reden om achter de geraniums te zitten. Met vijf vrienden en vriendinnen richt hij de Oud-maar-niet-dood-club op, die regelmatig bijzondere uitstapjes organiseert, wat hen vaak op jaloerse blikken van de medebewoners komt te staan. Ook minder leuke gebeurtenissen komen voorbij, zoals de dood van een goede vriendin en toenemende lichamelijke ongemakken. In korte dagboekfragmenten vertelt Hendrik openhartig over zijn avonturen. De filmrechten zijn inmiddels verkocht.

Prijsinformatie

NachtblauwNachtblauw, Simone van der Vlugt
Een meeslepende historische roman over het ontstaan van Delfts blauw. Na de dood van haar man ziet Catrijn zich gedwongen haar geboortedorp te verlaten. Ze wordt huishoudster bij de familie Van Nulandt in Amsterdam. Achtervolgd door haar verleden moet ze echter op zoek naar een andere betrekking en ze komt terecht in Delft, bij de plateelfabriek van Evert van Nulandt. Hier wordt haar grote schildertalent naar waarde geschat. Tegen de achtergrond van het Delft uit de Gouden Eeuw komt Catrijn voor een levensbepalende keuze te staan, wacht ze op haar grote liefde of kiest ze voor de man die haar zekerheid kan bieden?

Prijsinformatie

Gij-nu-Griet-op-de-BeeckGij nu, Griet Op de Beeck
Vijftien heel verschillende mensen. Allemaal op een bepalend moment in hun leven, zo’n moment waarop de dingen ontploffen of imploderen, stilvallen of deblokkeren, kapotgaan of ten goede keren. Gij nu gaat over wurgende eenzaamheid. Over vluchten en ontsnappen, wat geenszins hetzelfde is. Over verledens die je blijven achtervolgen, tot je beter leert te weten. Over de liefde die kan helpen, als je dat durft toe te laten. Over het verlangen om gezien te worden, de verschroeiende dwang om het goed te doen, de angst voor het geluk, vaak groter dan die voor het verdriet, de opmerkelijke veerkracht van wie weigert op te geven. En over de heftige wereld die het soms zelfs de dappersten onmogelijk maakt.

Prijsinformatie