Doorzoek site
engelse ebooks
louise (gast)
1
waar koop ik de laatste engelse ebooks, ik heb een sony, kindle heb ik niet, kopen bij amazon gaat dus niet. maar kan ik kopen in engeland? bij whsmith misschien, en misschien via een programma mijn locatie uitzetten en wel boeken kan kopen? of heeft iemand anders idee, kobo bv?
 
bol heeft namelijk haast geen engels talig te koop, zeker niet recente boeken of van bepaalde schrijver (elizabeth george, james patterson, patricia corwell).
 
ik hoor het graag
 
1
Je zou kobo kunnen proberen ja, maar heb je wel credit card voor nodig. Koop zelf nooit bij Kobo maar denk dat het wel moet werken, want ze verkopen tegenwoordig ook Nederlandse e-boeken. Je kan het in ieder geval proberen als je een CC hebt.
 
Jeroen (gast)
1
Ik heb tot nu toe twee aanbieders gezien met een breed assortiment aan Engelstalige e-boeken in EPUB-indeling: kobobooks.com en ebooks.com. Kobo leek net iets goedkoper, en daar kan je tegenwoordig naast met creditkaart ook via PayPal betalen.
 
1
@ louise
Al The Book Depository en BooksOnBoard getest? WHSmith is door Kobo overgenomen.
Meestal maak ik het mijzelf gemakkelijk en zoek in Google op titel + auteur + epub en kijk waar ze het boek aan de beste prijs hebben.
Op Britse boekenwinkels is geen staat te maken. Nu eens hebben ze de rechten voor Europa en leveren ze zonder problemen dan eens lukt het weer nergens. Vaak koop ik bij libri.de. Die leveren steeds, tenzij het een gratis promotie betreft. Bijna alle winkels zien meteen vanuit welk land je hun wesite bezoekt. Ze kunnen dus ook meteen meedelen of een boek voor jou land beschikbaar is of niet. Heel soms merk je het pas bij het uitchecken. Vervelend.
 
1
Hallo Louise
Goedkope en ook acties met gratis e-book heb ik hier:
http://www.thecopia.com/home/index.html
Groeten Peter
 
ana (gast)
1
Hallo, weet iemand hoe de engelse ebooks van Barnes & Nobles (nook book) kan lezen op een Sony PRS-T1? Ik gebruik de meegeleverde software van Sony (reader for pc) en kan de net gekochte ebooks niet openen.
 
1
Ebooks van B&N gebruiken een andere beveiliging dan Sony. Je kunt ze dan alleen op de Sony lezen als je bereid bent de beveiliging eraf te halen. Je kunt bij Apprentice Alf lezen hoe dat moet. De makkelijkste manier is om het programma Calibre te downloaden en te installeren en dan de DRM-plugins die bij Apprentice Alf genoemd worden te installeren in Calibre. Als je dan je boeken opent in Calibre kun je ze zo naar de Sony transporteren.
 
ana (gast)
1
@pietvo, bedankt ik ga het proberen als ik weer in Nederland ben.
 

Bericht
Naam *
Email (wordt niet getoond) *
Bijlagen
Bericht *

Emoticons
Smile Wink Broad Grin Laughing
Sad Crying Wall Bash Angry
Search Don't Know Shock Wacko
Crazy Good Yahoo ROFL
Spam Confused Nah Cheer
Vier-cijferige validatie code *  
Gesponsorde links
Bestverkochte ereaders
Maak een profiel aan
Je hebt geen profiel nodig om mee te praten op ons forum. Met een eigen profiel kun je jouw forumberichten voorzien van je foto of avatar en kun je jouw berichten achteraf bewerken.
Nieuwste forumbijdragen
[  1, 2, 3, 4 ]
[  1, ..., 5, 6, 7 ]

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Forum by ViArt Ltd