Doorzoek site

Geen tweede kans

Harlan Coben
Geen tweede kans


Prijs: € 9,99
Formaat: ePub met watermerk
Uitgeverij: Boekerij
ISBN: 9789460926631


Marc Seidman ontwaakt op de intensive care met zijn hoofd in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met zijn vrouw en pasgeboren dochter. Nu ligt hij in een ziekenhuisbed,neergeschoten door een onbekende. Zijn vrouw is dood en zijn dochter is verdwenen. Na twee weken meldt de gijzelaar zich: Marc kan zijn dochter terugkrijgen, maar hij mag onder geen beding contact opnemen met de politie. Maar bij de uitwisseling van het losgeld gaat het mis. Marc moet alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat die eerste kans niet zijn laatste was.

Recensies:

'Geen tweede kans is weer een klein meesterwerkje van auteur Harlan Coben. [...] Coben breekt in zijn boeken vaak op verfrissende wijze met de traditionele heldenvertolking van hoofdpersonen. Ze zijn niet superieur, megasterk en onoverwinnelijk. Zijn karakters zijn echt Jan, Piet en Klaas van om de hoek.' Crimezone.nl
Er zijn nog geen reacties.

Wat vind jij van dit ebook?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Klik hier om een account aan te maken of in te loggen.

Gesponsorde links
Aanbieding
Nieuwsbrief aanbiedingen
Schrijf je in voor onze wekelijkse aanbiedingen-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste deals rond digitaal lezen.

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP CMS by ViArt Ltd