De 40 bestverkochte ebooks in de iBookstore


Laatste update bestsellerlijst: 05-05 05:48
Uitgelicht
Laatste update ebooks uitgelicht: 01-02 11:27

1

The Price We Pay for Google
The Price We Pay for Google - Peter Olsthoorn

Google weet steeds meer van ons. We leveren dan ook flinke stromen informatie door ons zoekgedrag, maar ook door het gebruik van diensten als Gmail, Google Plus, en YouTube. Wat doet Google eigenlijk met die informatie? En is onze privacy nog wel gewaarborgd?

2

Toveren met tekst
Toveren met tekst - Mauk van der Woude

Het schrijven van een goede tekst is geen vage bezigheid. Dit boekje behandelt een aantal concrete tips en inzichten die je helpen betere teksten te schrijven. Met minder inspanning. Met meer resultaat. Zodat je meer tijd overhoudt voor je inhoudelijke werk. Heel efficiënt. Het lijkt wel toveren. Toveren met tekst.

3

Mijmeren overzee
Mijmeren overzee - Arend Jan Boekestijn

De Duitse staatsman Otto von Bismarck zei ooit: ‘het mooiste is natuurlijk om zelf macht uit te oefenen, maar als dat niet mogelijk is kan men er altijd nog over schrijven’. Met dat troostrijke advies publiceerde Arend Jan Boekestijn, nadat hij in november 2009 de Tweede Kamer verliet, een reeks essays en columns. Deze hier gebundelde stukken gaan over de wereld om ons heen en zijn gethematiseerd naar land en onderwerp.

4

Ik, cyborg
Ik, cyborg - Anneke Smelik

Technologie maakt ons sterker, sneller en slimmer. Wat betekent die technologie voor ons zelfbeeld, de relatie met ons lichaam, met andere mensen, met onze omgeving? Worden wij cyborgs, moderne mens-machines? De cyborg sluit aan bij het verlangen naar de maakbare mens. Op dat verlangen spelen films, reclames, mode en videoclips gretig in. De cyborg is van een onrustbarend angstbeeld een wenselijk ideaalbeeld geworden.

Nieuwe ebooks op eBook.nl
Gesponsorde links
Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Shopping Cart by ViArt Ltd