Doorzoek site
Profiel

Marcel

Gebruikersnaam: dekritischelezer

Bio: Nog niet ingevuld

Homepage: Nog niet ingevuld

Mijn ereader(s): Sony PRS-650

Mijn favoriete boek: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete auteur: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete genre: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete leesmoment: Nog niet ingevuld

Mijn laatste forumtopics:

Kobo mini niet meer te koop?
Hoewel mijn oude Sony het nog steeds doet, leek het me toch handig ook de iets kleinere Kobo mini te hebben - die past net wat beter in mijn binnenzak. Maar nu ik ernaar zoek,..
Annotatie-applicatie pdf / epub / ipad / samsung
Ik overweeg de aanschaf van een tablet, en test nu het lezen op de ipad van mijn huisgenoot. Als het tablet-lezen bevalt, kies ik waarschijnlijk voor een samsung galaxy tab. ..
Sony PRS650 blijft herstarten
M'n reader is een weekje uit geweest, toen heb ik hem weer een tijd aan de USB-poort van mn computer gehangen, zoals ik altijd doe, maar als ik hem daarna loskoppel, start hij..
Benauwde momenten met Adobe DRM :(
Ik heb al eerder bij Bol.com gekocht, en dat ging altijd goed, tot vandaag. Ik heb nl. meerdere computers, en zat nu toevallig achter een computer die ik al lang niet gebruikt..
Vakantie-oplossing: zonnecellen!
Ik heb vorig jaar een 'solar lader' van A-solar (de Power Charger AM-101 - niet bedoeld als reclame, maar ik moet toch specifiek zijn) gekocht, en die blijkt het prima te doe..

Mijn laatste reacties:

Wisselende reacties op Ik Lees Legaal-actie
Pot, hemd, rok, whatever. Een actie tegen diefstal is niet verbazingwekkend. Matahari_nl heeft daarin gelijk - jammer dat ze er een persoonlijke aanval van maakt. Het grappige..
Hoe gaat de Microsoft Surface-tablet het doen als ereader?
Romans zal ik blijven lezen op mijn ereader, maar voor studie is een tablet beter. Op de ipad lukt dat prima, ik werk met pdf'jes en iAnnotate en ik laat de laptop links ligge..
Nederlandse Uitgeversbond slaat alarm over illegale download
Piraterij is geen oplossing voor dit vraag-aanbod probleem, je gooit er zelfs je eigen ruiten mee in: de uitgever/boekwinkel wordt niet gestimuleerd iets te doen aan de prijs ..
Plastic Logic richt zich op het onderwijs met nieuwe 10,7 inch ereader
Het lijkt me zinvol als mensen eens ophouden met het pluggen van Irex ereaders. Irex is failliet en de readers zijn oud en traag. Geen goede optie, mihai!
eReaders.nl nu ook te lezen via mobiele versie
Fijn! Dat leest een stuk prettiger! Wordt het forum ook in die vorm gegoten? Ik zie overigens op mijn Samsung wave in portrait mode het logo maar tot en met de 2e 'e', de rest..

dekritischelezer op Twitter:

Stuur dekritischelezer een bericht:

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Shopping Cart by ViArt Ltd