Doorzoek site
Profiel

Arjan Droger

Gebruikersnaam: adroger

Bio: Redacteur digitale media bij uitgeverij Boekencentrum.

Homepage: http://www.arjandroger.nl

Mijn ereader(s): Nog niet ingevuld

Mijn favoriete boek: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete auteur: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete genre: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete leesmoment: Nog niet ingevuld

Mijn laatste forumtopics:

ereader en tablet aanbiedingen
eReaders.nl zet interessante aanbiedingen voor ereaders of tablets voor je op een rij. Op de vind je het overzicht. Heb je zelf een interessante aanbieding of kom je er een t..
Wat vinden jullie van onze Beginnersgids?
Afgelopen week hebben wij onze Beginnersgids voor digitaal lezen gelanceerd. In de afgelopen maanden hebben we gemerkt dat hier veel behoefte aan is bij beginnende ereaders. I..
Wat vinden jullie van de eReaders.nl kieswijzer?
Een tijdje geleden heeft eReaders.nl een gelanceerd waarmee je ereaders kunt vergelijken en zien waar je deze kunt kopen. We zijn benieuwd naar je ervaring met de kieswijze..
Dixons doet ereaders in de aanbieding
De hele maand maart krijg je bij aankoop van een ereader op 5% korting. Vul bij het bestellen de volgende kortingscode in: . Dixons verkoopt op dit moment de Sony PRS-300, So..
Lezen op je smartphone
Op heb ik een overzicht gemaakt met verschillende smartphones van dit moment waarop je ook digitaal kunt lezen. Vooralsnog heb ik alleen toestellen met een schermdiagonaal va..

Mijn laatste reacties:

Eerste Nederlandse uitgevers vinden weg naar Kindle Store
De verschillende prijzen voor hetzelfde boek worden vooral veroorzaakt doordat de verkopende partijen de verkoopprijs aanpast die de uitgever opgeeft. Google heeft ervoor geko..
Het belang van een goede kaft
Als ik in de boekhandel ben dan is de omslag van een boek vaak doorslaggevend bij de keus om het boek beter te bekijken. De omslag is dus zeker belangrijk om de aandacht van p..
eReaders.nl lanceert Kieswijzer voor ereaders
@Schaapje82. Wat verwachtte jij toen je het woord kieswijzer las? De Neo zullen we z.s.m. toevoegen aan het overzicht. Bedankt voor je tip!
Libris/Blz. beweert grootste aanbieder ebooks te zijn
Het is inderdaad jammer dat ePub ebooks van Bol.com niet op smartphones te lezen zijn. Wanneer dit wel zou kunnen, zou dit zou een enorme stimulans voor digitaal lezen zijn. H..

Stuur adroger een bericht:

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Shopping Cart by ViArt Ltd