Doorzoek site
Profiel

Gebruikersnaam: George

Bio: Nog niet ingevuld

Homepage: Nog niet ingevuld

Mijn ereader(s): Nog niet ingevuld

Mijn favoriete boek: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete auteur: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete genre: Nog niet ingevuld

Mijn favoriete leesmoment: Nog niet ingevuld

Mijn laatste forumtopics:

Pirate Bay
Zou in 2014 de branche wakker worden? http://www.nu.nl/internet/3665014/pirate-bay-blijf t-ondanks-blokkades-sterk-groeien.html Hoe je er ook over denkt, als aanbieders g..
Wiebe in Tros nieuwsshow
Hoorde zaterdagmorgen in de laatste 10 minuten van Tros nieuwsshow op radio 1, hoe Wiebe wat mocht zeggen over eboeken/biblio/ereaders/boekhandels. Op zich natuurlijk redel..
Boze schrijvert
Op de site van Boekblad, jammert een auteur over uitgevers die te weinig bescherming aanbrengen op hun eboeken. http://www.boekblad.nl/auteur-geeft-1000-exemplare n-eerste-dru..
Swinkels- KOBO op Boekblad.nl
Pieter Swinkels (Kobo): ‘Eerste jaar in Nederland boven verwachting, e-boekverkoop loopt wat achter’ 26 juni 2013 Wouter de Vries 0 reacties Kobo is nu iets meer dan een j..
teruglopende groei
Vind dit echt een goed stuk. http://boekeman.blogspot.nl/2013/06/analyse-de-afv lakkende-groei-van-e.html Verbeterpunt lijkt me de vragen te stellen aan de diegenen die ..

Mijn laatste reacties:

Elly’s Choice lanceert uniek abonnementsmodel voor ebooks
Het lijkt me een prima initiatief, alhoewel het misschien niet mijn keuze van boeken is. Dit richt zich echter wel op de grootste groep eboek lezers, volgens mij. Die krijge..
Amazon wil lagere ebookprijzen
Je bent inderdaad gek als je zo'n partij in het zadel helpt en prijsafspraken maakt en daarmee je klanten denkt te kunnen dwingen tot het betalen van veel te hoge prijzen. ..
Amazon wil lagere ebookprijzen
En waarom gaan die klanten nou naar Bol? Precies, omdat de uitgevers zo laf waren om Bol als grote eboek partij te laten groeien. Ze hadden in 2009 al geen guts, ruggengra..
Amazon wil lagere ebookprijzen
Je hebt gelijk, Hier in Nederland hebben de uitgevers een deal gesloten met de blauwe man die behoorlijk overheersend is geworden mede daardoor. Aan de andere kant kan ik oo..
Amazon wil lagere ebookprijzen
Er blijven, goddank, sterke uitzonderingen onder de uitgevers. Voorbeeld van iemand die wel innovatief wil zijn en risico's neemt en accepteert. Hulde! http://bobvanduu..

Stuur George een bericht:

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Shopping Cart by ViArt Ltd