Doorzoek site
Reader for pc werkt niet meer
Liliane (gast)
1
Hoe los ik dit op?
 
1
Je geeft wel erg weinig bijzonderheden over je probleem, Liliane! Welke reader heb je op je PC? Lees je er zowel Epub als PDF op? Deed hij het tot nu toe geheel zonder haperen? Hoe lang heb je hem al? etc.
 
Liliane (gast)
1
het is een sony PRS-T1. Ik lees Epub. Ik heb hem een 3tal maanden, nooit geen problemen gehad. Heb hem wel al aangesloten op mijn laptop met WindowsVista en een andere pc met WindowsXP. Wou deze week boeken doanloaden maar het ging niet meer op de laptop, ben dan naar die andere pc gegaan. Heb het programma verwijderd en opnieuw erop gezet, zonder resultaat.Heb ook gekeken of mijn pc machtiging heeft en dat is ook in orde.
 
1
Nog een vraagje: doet het probleem zich alleen voor bij ebooks waar DRM op zit? Kan je boeken zonder DRM zonder probleem downloaden? In dat geval zou je de DRM van de door DRM beveiligde boeken af kunnen halen.
Laatst gewijzigd: 16-08-12 om 19:19
 

Bericht
Naam *
Email (wordt niet getoond) *
Bericht *

Emoticons
Smile Wink Broad Grin Laughing
Sad Crying Wall Bash Angry
Search Don't Know Shock Wacko
Crazy Good Yahoo ROFL
Spam Confused Nah Cheer
Vier-cijferige validatie code *  
Gesponsorde links
Bestverkochte ereaders
Maak een profiel aan
Je hebt geen profiel nodig om mee te praten op ons forum. Met een eigen profiel kun je jouw forumberichten voorzien van je foto of avatar en kun je jouw berichten achteraf bewerken.

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Forum by ViArt Ltd