Doorzoek site

Snackbar Wilders

Luuk Koelman
Snackbar Wilders


Prijs: € 2,95
Formaat: ePub zonder drm
Uitgeverij: Eburon Elements
ISBN: 9789059726369


Geert kijkt me strak aan. De islamisering is overal en heeft het slecht met ons voor. Of ik dat soms niet weet? Frietvet dat te lang in de pan zit, islamiseert. Oude gebouwen, ook al zoiets. Kost een vermogen om die te slopen, want ze zitten barstensvol islamisering. Ja, ze noemen het asbest, maar in feite is het islamisering.
En of ik het verhaal ken van de huilende vrouw in het ziekenhuis? Nee? Zij kreeg slecht nieuws. Haar kanker was helemaal uitgeïslamiseerd. Niets meer aan te doen. Dat is wat islamisering doet met mensen. De islamisering is het kwaad in deze wereld en de oorzaak van al ons lijden. Maar nu is Geert nedergedaald. De Verlosser. Die boodschap kan niet vaak genoeg worden herhaald.

“Luuk Koelman sleurt Geert Wilders in 29 columns aan zijn haren uit het achterkamertje.”
- Nico Dijkshoorn

“Ik stel me Geert Wilders voor, net nadat hij Snackbar Wilders heeft uitgelezen. Die verloren blik. Die indalende moedeloosheid. Dat harde besef: Luuk Koelman heeft zojuist mijn politieke carrière in de knop geknakt.”
- Ronald Giphart
Er zijn nog geen reacties.

Wat vind jij van dit ebook?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie plaatsen.
Klik hier om een account aan te maken of in te loggen.

Gesponsorde links
Aanbieding
Nieuwsbrief aanbiedingen
Schrijf je in voor onze wekelijkse aanbiedingen-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste deals rond digitaal lezen.

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP CMS by ViArt Ltd