Doorzoek site
sony prs t1 synchroniseren met reader for pc
Mia Molenaar (gast)
1
Bij het synchroniseren kopieert de ereader telkens mijn notities en markeringen 5 maal. Dus na een paar keer synchroniseren had ik opeens 3000 notities.
Waarna het systeem vastliep. Ik heb alles met de hand moeten verwijderen.
De volgende keer bij het synchroniseren gebeurde dit weer, ondanks dat ik het vinkje notities synchroniseren heb uitgezet.
Hij begint trouwens al met synchroniseren voordat ik een vinkje hier of daar kan zetten. Nu ben ik al mijn notities kwijt. Dank u wel Sony.
Heeft iemand anders dit ook?
 
Henk-Jan (gast)
1
Ja, ik! Hier liep ik vandaag ook ineens tegenaan. Diverse keren alle boeken erop en eraf gehaald, instellingen hersteld, programma herinstalleerd… maar niets lijkt te helpen. Ik ben net als jij ook al m'n notities kwijtgeraakt en daar ben ik op z'n zachts gezegd niet blij mee!
 
Helaas kan ik hierover, zelfs na een hele tijd gegoogled te hebben, helemaal niets vinden op internet, dus blijkbaar hebben we iets zeldzaams?
 
Als ik wat vind, laat ik het hier weten.
 
Lennie (gast)
1
Ik heb hetzelfde probleem. Elke notitie staat er nu opeens 8 maal na synchroniseren. Zou het iets met de laatste update te maken hebben, daarvóór had ik dat probleem niet.
Ik houd me aanbevolen voor een oplossing en zal zelf verder zoeken.
 
Lennie (gast)
1
Ik heb het probleem gemeld bij de helpdesk van Sony.
Het probleem wordt officieel doorgegeven en ik werd bedankt voor het signaleren.
En nu maar hopen op een oplossing (ben inmiddels ook al mijn notities kwijt)
 
Henk-Jan (gast)
1
Ik vond enkel nog dit bericht op het officiele Sony forum, van iemand die dezelfde melding heeft gemaakt. Tot op heden is daar nog geen reactie op gekomen.
 
http://www.sony.nl/discussions/thread/143264?tstart=0
 
Jany (gast)
1
Nadat de batterij helemaal leeg was ontstond het probleem dat ik geen boeken meer kan synchroniseren naar mijn e-reader. Er is blijkbaar een probleem ontstaan. Hoe los ik dat op? zo heb ik er niks meer aan en dat is toch wel zonde van mijn verjaardagskado waaraan door veel familieleden is meebetaald. PRS T1
 
Mia Molenaar (gast)
1
Het synchroniseren lukte bij mij ook niet meer. Ik heb met de sony-helpdesk gemaild. Uiteindelijk raadde zij me het volgende aan:
"Als u de Reader al geautorizeerd heeft kan u eigenlijk zonder probleem bestanden op de Reader slepen zoals op een MP3 speler. Als u de Reader op uw computer aansluit via de USB kabel en de Overdrachtsmodus kiest zou de Reader tevoorschijn moeten komen in Windows Verkenner. Maak wel zeker dat, als u boeken op de Reader zet, deze in de correcte map terecht komen."
Dit is een stuk simpeler en flexibeler dan synchroniseren!
De correcte map is Sony_reader/media/books
 
Jany (gast)
1
Mia, het is gelukt. Van sony heb ik een heel ander voorstel gekregen. Alles eraf en opnieuw installeren. Was er bij aanschaf al dagen mee bezig geweest en zit hier niet op te wachten. Maar nu vliegen de e-books gratis van Harlequin direct naar het programma Reader for PC en staan verder nergens anders. Hoe krijg ik die er dan op? Kan dus niet slepen vanaf Reader voor PC want zodra ik dat open begint hij te synchroniseren, wat vervolgens vastloopt. Heb je daar ook een oplossing voor?? Bvd
 
Mia Molenaar (gast)
1
Het programma Reader for PC niet openen. De reader ook nog niet aankoppelen. Dan de boeken die je wilt hebben downloaden. Harlequin vraagt waar je het op wilt slaan. Bijv. op bureaublad. Als je klaar bent met downloaden, de reader aankoppelen. Het programma Reader for PC niet openen. Als ik de reader aansluit (op overdrachtmodus klikken) vraagt hij met welk programma ik het apparaat wil openen. Kies Map openen en bestanden weergeven. Hij vraagt het voor de inhoud nog een keer. Kies weer Map openen en bestanden weergeven. (Als het niet gevraagd wordt, zoek dan bij mijn computer naar de reader en open de map ervan op die manier. )
Open in dat scherm dan Sony_reader, dan media, dan books. Naar die map moet je de pdf of epub dan gewoon met copy-paste copiëren of slepen. Dan mapjes sluiten en reader afkoppelen. Bij mij staan de boeken er nu op. Ik hoop dat het bij jou ook lukt.
 
Jany (gast)
1
Hartelijk dank Mia voor je heldere uitleg. Kunnen ze bij Sony een voorbeeld aan nemen. Het is gelukt en het werkt prima zo. Nogmaals bedankt voor je hulp.
 

Bericht
Naam *
Email (wordt niet getoond) *
Bericht *

Emoticons
Smile Wink Broad Grin Laughing
Sad Crying Wall Bash Angry
Search Don't Know Shock Wacko
Crazy Good Yahoo ROFL
Spam Confused Nah Cheer
Vier-cijferige validatie code *  
Gesponsorde links
Bestverkochte ereaders
Maak een profiel aan
Je hebt geen profiel nodig om mee te praten op ons forum. Met een eigen profiel kun je jouw forumberichten voorzien van je foto of avatar en kun je jouw berichten achteraf bewerken.

Alles over digitaal lezen: ereaders, gratis ebooks, tablets, boeken kopen.
eReaders.nl is onderdeel van eReaders Groep.
-->
Free PHP Forum by ViArt Ltd