eReaders.nl publiceert bestsellerlijst iBookstore

0

eReaders.nl publiceert sinds gisteren twee nieuwe overzichten: de top 40 bestverkochte ebooks in de iBookstore en de top 40 van de bestverkochte ebook-apps in iTunes. Deze unieke overzichten geven in één oogopslag helderheid over de bestsellers op elk moment.

De bestsellerlijsten die eReaders.nl publiceert zijn in deze vorm nog vrijwel nergens anders te vinden. Het was voorheen alleen mogelijk om via de iBookstore of iTunes zelf te weten te komen welke boeken of ebook-apps goed scoren. De overzichten ‘de 40 bestverkochte ebooks in de iBookstore’ en ‘de 40 bestverkochte ebook-apps in iTunes’ worden gecreëerd op basis van een RSS-feed van Apple. Deze feed is real-time, de bestsellerlijsten op eReaders.nl worden elk uur vernieuwd. Wanneer je de lijsten een tijdje bijhoudt, zie je dat deze inderdaad snel kunnen wijzigen.

Op dit moment wordt de top 40 ebooks aangevoerd door Saskia Noort, met haar boek ‘Een goed huwelijk’. ‘Het Familieportret’ van Jenna Blum staat op plaats twee, deze hoge positie heeft ze waarschijnlijk mede te danken aan de gratis weggeefactie van het NRC afgelopen weekend. De top 40 ebook-apps wordt aangevoerd door een verscheidenheid aan kinderboekenapps. ‘Het Lettercircus’ staat op het moment van schrijven op positie 1, gevolgd door het populaire prentenboek ‘Mama Kwijt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in