Probeer Zinio met gratis National Geographic

0

Enkele dagen geleden lanceerde Zinio de nieuwste versie van het online platform voor digitale magazines. In combinatie daarmee biedt Zinio nu gratis een interactief exemplaar van de nieuwste editie van het National Geographic Magazine over water.

Zinio’s online platform biedt toegang tot een groot aantal (betaalde) magazines. De applicatie is speciaal gericht op het zogenaamde ‘in the cloud’ lezen, waarbij je in principe niets naar een tablet of pc hoeft te downloaden. Ook heeft Zinio een iPhone-applicatie, die is echter vooralsnog niet beschikbaar in de Nederlandse App Store.

Het National Geographic Magazine is het eerste tijdschrift dat volledig gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden van Zinio. De speciale Aprileditie van het Engelstalige tijdschrift heeft als thema ‘water’, in het kader van de Wereld Water Dag van 22 maart jongstleden.

Als je het multimediale tijdschrift gratis (tot 2 april) wilt lezen, kun je je via deze link aanmelden bij Zinio. Het magazine is daarna te vinden in je lijstje met abonnementen op de website van Zinio.

(Via: TCMNet.)

Met dank aan Michiel Hatenboer voor de tip.

Vorig artikelBeleggen in digitaal lezen
Volgend artikelAmazon verhoogt ebookprijzen
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in