Readly, nog een Spotify-concept voor magazines

0

We kenden al Next Issue, een app voor het lezen van digitale tijdschriften tegen een vast bedrag per maand. Sinds enige tijd is daar ook Readly bijgekomen. Vanaf deze week is de Zweedse dienst uitgebreid met tijdschriften uit het Verenigd Koninkrijk.

Readly is een app die je digitale magazines op je smartphone of tablet voorschotelt zoals ze ook op papier verschijnen. In de applicatie vind je enkele honderden tijdschriften, voornamelijk Engelstalig, die je op een eenvoudige manier kunt doorbladeren. Het is mogelijk te bladeren op categorie of direct te zoeken naar een specifieke tijdschrifttitel.

De makers van Readly komen oorspronkelijk uit Zweden, waar de app al enige tijd beschikbaar is. Sinds deze week is het aanbod uitgebreid met bladen uit het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent overigens niet dat je er als Nederlander of Vlaming niets aan hebt, je kunt namelijk gewoon een account aanmaken en de apps zijn ook hier te downloaden.

Readly kost 9,99 pond per maand, maar het is mogelijk de dienst twee weken gratis uit te proberen. In de app vind je tijdschriften als Marie-Claire, Delicious, Popular Science en een groot aantal minder bekende hobby-tijdschriften. Readly heeft ook internationale uitbreidingsplannen, maar onbekend is of dat op korte termijn valt te verwachten.

Vorig artikel‘Dropbox wil Readmill overnemen’
Volgend artikelTolino Vision, de nieuwe Duitse Kindle-uitdager
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in