‘For Dummies’-titels nu ook te lezen via abonnementsdienst Scribd

0

De All You Can Read-dienst Scribd heeft deze week zo’n 1.000 nieuwe titels van uitgeverij Wiley toegevoegd waaronder veel boeken uit de bekende reeks ‘For Dummies’. Met Scribd lees je voor $ 8,99 per maand onbeperkt digitale boeken.

Scribd heeft momenteel alleen Engelstalige ebooks in het pakket zitten, maar wordt ook in Nederland gebruikt. Zo liet het bedrijf achter de dienst onlangs nog weten dat Nederlandse gebruikers na Duitsers het snelste lezen via Scribd. Niet zo lang geleden voegde het al een groot aantal digitale reisgidsen van Lonely Planet toe. Uitgevers worden bij Scribd betaald voor het aantal gelezen pagina’s van een digitaal boek.

Spotify-achtige diensten voor digitale boeken winnen snel aan populariteit. In Nederland werkt uitgeverij WPG samen met Lannoo aan een dergelijke abonnementsdienst voor digitale boeken.

Vorig artikelBibliotheken willen modernisering auteursrecht voor uitleen ebooks
Volgend artikelMet welke ePub Reader kan ik ebooks openen?
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in