Ook iRiver komt met update: de Cover Story

0

Ereaderfabrikant Sony is niet de enige die een oud model een flinke verbetering geeft. Ook iRiver zal binnenkort met een vernieuwd model komen. Vorig jaar bracht het de iRiver Story op de markt. Op de IFA 2010 zal het bedrijf de iRiver Cover Story aan het grote publiek presenteren.

De 6-inch iRiver Cover Story komt in twee soorten, een basic-versie en een wifi-versie. Behalve de wifi zijn beide versies verder identiek. Ze hebben 2 GB geheugen, USB 2.0 aansluiting, geheugenkaartingang, een aanraakscherm en automatische schermrotatie.

Verder biedt de ereader ondersteuning voor het verzenden van email via wifi, komt het met verwisselbare covers en kun je diverse bestandsformaten als ePub, doc, xls en ppt lezen. Met de bijgeleverde stylus is het ook mogelijk notities en tekeningen te maken.

In vergelijking met de vorige editie is de nieuwe een stukje kleiner en heeft het een verbeterde interface. Het apparaat zal vanaf komende vrijdag op de IFA 2010 te zien zijn. Volgens Lesen.net is de aanbevolen retailprijs van de basic-versie 219 euro en zal de wifi-versie vanaf oktober voor een nog aan te kondigen prijs te koop zijn.

(Via: iRiver.)

Vorig artikelBenQ onthult ereader op zonne-energie
Volgend artikelNieuwe iPod touch ook met Retina-scherm
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in