Nu ook aantekeningen maken in GoodReader

0

In GoodReader, een van de populairste iPad-applicaties, is het na een update nu ook mogelijk aantekeningen te maken. Met de applicatie kun je verschillende bestanden op de iPad openen, maar de app wordt vooral gebruikt als PDF-reader. Aantekeningen die je maakt worden in het PDF-bestand zelf opgeslagen en kunnen dus ook makkelijk gedeeld worden.

Met de update komen de makers tegemoet aan de wensen van een groot aantal gebruikers. Die kunnen voortaan allerlei soorten notities, markeringen en tekeningen direct in een PDF-bestand maken. De notities worden in het bestand zelf opgeslagen. Daarnaast kunnen ook aantekeningen die eerder op bijvoorbeeld een pc of een andere iPad gemaakt zijn ook geopend en bewerkt worden. Een andere nieuwe functie die met de update beschikbaar komt is de mogelijkheid om tekst te selecteren en kopiëren.

GoodReader staat al sinds de lancering van de iPad bovenaan de bestsellerlijsten van iPad-apps. De applicatie wordt door velen geprezen om de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om ook zeer grote PDF-bestanden makkelijk te kunnen openen. De applicatie ondersteunt naast PDF onder meer Word-, HTML- en tekstbestanden. GoodReader is voor 0,79 euro te koop in de App Store.

(Via iPadPlanet.nl.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in