Weer gratis ebooks in Vakantiebieb

0

Er staan weer gratis ebooks in de app Vakantiebieb. Vakantiebieb is een initiatief van de Nederlandse bibliotheken en biedt je in de vakantieperiodes gratis ebooks om te lezen op je smartphone of tablet.

Van 30 september tot en met 27 oktober – de herfstvakantieperiode – kun je kiezen uit thrillers, (streek)romans en andere verhalen van onder anderen Gouden Stropwinnaar 2012 Bram DeHouck (Zomer zonder slaap), Mankell (Wallander)en Bas Steman (De aankomst). De herfstperiode valt samen met de Kinderboekenweek, daarom bieden de bibliotheken ook veel gratis kinderboeken aan, zoals Chitty vliegt weer van Cottrell Boyce, De stille dief van Rian Visser en Kleine sprookjesverteller van Tjong-Khing.

De app Vakantiebieb is beschikbaar voor iOS en Android, en is bedoeld als kadootje voor bibliotheekleden. Ook niet-leden kunnen echter gebruik maken van de app, wel moet je je als gebruiker eerst even registreren. De ebooks in de app zijn beschikbaar tot de einddatum, daarna zijn ze niet meer in te zien.

Vorig artikelNederland geeft VN-hoofdkantoor een eInk-muur
Volgend artikelOpstelten: ebookwinkels mogen klantgegevens doorgeven aan Brein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in