ViewSonic kondigt twee Android-tablets aan

0

Beeldschermproducent ViewSonic heeft vandaag door middel van een persbericht de komst van twee Android-tablets officieel aangekondigd. Het gaat om de ViewPad 7 en de ViewPad 10. De ViewPad 7 draait op Android 2.2, de ViewPad 10 komt in dualboot-versie met Windows 7 en Android 1.6.

De ViewPad 7 heeft een 7-inch scherm van 800 bij 480 pixels en biedt toegang tot de Android Market. Het apparaat is uitgerust met wifi, bluetooth en 3G en heeft verder twee camera’s en 512 MB geheugen, dat uitbreidbaar is met MicroSD. De ViewPad 7 heeft een batterijduur van ongeveer 10 uur. Het apparaat heeft een adviesprijs van 479 dollar en moet nog dit kwartaal op de markt verschijnen.

De ViewPad 10 komt met een scherm van 10,1-inch, met een resolutie van 1024 bij 600 pixels. Dit apparaat heeft twee besturingssystemen ingebouwd, Windows 7 Home Premium en Android 1.6. Gebruikers kunnen zo bij het opstarten kiezen welk besturingssysteem ze willen gebruiken. Aan de voorkant zit verder een ingebouwde webcam van 1,3 megapixel. De tablet heeft een processor van 1,66 Ghz, 1 GB RAM, en schijfruimte van 16 GB, die uit te breiden is met behulp van MicroSD-kaarten. De ViewPad 10 wordt in het eerste kwartaal van 2011 in de winkels verwacht voor een prijs van 629 dollar. Of beide tablets ook direct in Europa beschikbaar zijn is nog niet bekend.

(Via: ViewSonic.)

Vorig artikelLibroid: een multimediaal ebook zonder eind
Volgend artikelWisselende eerste reviews van de Samsung Galaxy Tab

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in