Uitgeverij Vuurbaak brengt titels naar cloudplatform Yindo

0

Vanaf gisteren zijn er op het ebookplatform Yindo ook boeken te vinden van Uitgeverij Vuurbaak. Via het platform kunnen ebooks gelezen worden op tablets, laptops en pc’s. Vuurbaak is de eerste christelijke uitgeverij die meedoet met Yindo.

Het aanbod van Uitgeverij Vuurbaak op Yindo bestaat onder andere uit populaire fictie, theologie en kinderboeken van auteurs als Chaim Potok, Adrian Verbree, Piet Prins en Lisette van de Heg. In de nabije toekomst wil de uitgeverij nog meer titels via Yindo aanbieden.

Voor Vuurbaak is de stap naar Yindo een bewuste keuze, aldus Peter van Dijk, directeur: “We hebben lang gewacht met het uitbrengen van digitale boeken omdat we zeker wilden zijn dat we het juiste platform zouden kiezen. Volgens ons is Yindo dat platform. De kans op piraterij is tot een minimum gedaald en de bereikbaarheid en het gebruikersgemak zijn enorm goed.”

Tot Vuurbaak behoren ook de uitgeverijen Plateau en Brandaan. Plateau is bekend van uitgaven als Het Familiediner, Rembrandt & ik, de filmedities van Snuf en De Hel van ’63. Bij Brandaan verschijnen onder meer de titels van de Amerikaanse schrijver Chaim Potok.

(Via persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in