Ebookcadeaukaarten van Qinqo vanaf nu in de winkel

0

Vanaf deze week liggen de cadeaukaarten van Qinqo in de winkel waarmee ebooks kunnen worden aangeschaft. De kaarten zijn te koop bij de vestigingen van The Read Shop en de Plantage-boekhandels, in totaal ongeveer 300 winkels. Later dit jaar komen daar ook nog AKO en Primera bij.

Op een Qinqo cadeaukaart staat een code waarmee de ontvanger of koper van de kaart via de website van Qinqo ebooks kan downloaden. Er zijn drie verschillende kaarten. Een titelkaart biedt toegang tot een enkel ebook, met auteurskaarten kan de ontvanger ebooks kiezen uit het oeuvre van een auteur en met genrekaarten uit een bepaald genre. De prijzen van de titelkaarten zijn gelijk aan de prijzen van de ebooks in kwestie op internet. Bij de genrekaarten en auteurskaarten geldt 3 ebooks voor de prijs van 2.

Onder de titels die nu op cadeaukaart kunnen worden aangeschaft zijn bijvoorbeeld Dinsdagvrouwen van Monika Peetz, En dan nog iets van Paulien Cornelisse, Het appartement van Tatiana de Rosnay en de Millenniumtrilogie van Stieg Larsson.

Qinqo is eveneens bezig met de ontwikkeling van een ‘vending machine’ met touchscreen waarop de klant zelf in de winkel een ebook kan uitkiezen en direct een downloadcode kan afdrukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in