BeBook Touch: nieuwe ereader met aanraakscherm en wifi

0
DELEN

BeBook brengt na de BeBook Pure nu de BeBook Touch op de markt. Het is de tweede ereader van BeBook na de doorstart van het bedrijf. De Touch lijkt qua uiterlijk wel wat op de Pure, maar onderscheidt zich van dit basismodel door onder andere een aanraakscherm en draadloze verbinding.

De BeBook Touch is vanaf nu leverbaar in diverse webwinkels voor een prijs van 129,-. Voor die prijs krijg je een ereader met Pearl e-inkscherm. Het apparaat heeft een schijfruimte van 4GB en de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden met een MicroSD-kaart. De ereader ondersteunt ePub, PDF, Mobi, HTML, RTF, FB2 en TXT-bestanden. De Touch weegt 186 gram en heeft een dikte van 9 mm. Bestanden overzetten naar de ereader gaat via de wifi-verbinding of met behulp van een MicroUSB-aansluiting.

De ereader is vanaf nu te koop in Nederland en België, later volgen ook andere landen. Het apparaat ligt onder meer bij Dixons en Dynabyte in de schappen, beiden onderdeel van hetzelfde moederbedrijf. Begin dit jaar werd het merk BeBook na een faillissement overgenomen door BAS Groep.

(Via MyBeBook)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER