Paperboy brengt gratis kranten uit 12 Europese landen naar de iPad

0

Paperboy is een nieuwe iPad-applicatie die gratis dagbladen aanbiedt uit 12 Europese landen. De Nederlandse kranten Metro, Spits en De Pers zijn enkele van de dagbladen die in het aanbod zitten.

De kiosk-app Paperboy beschikt uitsluitend over gratis kranten, zoals Metro, Spits en De Pers uit Nederland. De weergave van deze digitale kranten is erg basic. Er is geen aparte leesmodus voor artikelen, en er zijn evenmin interactieve extraatjes voorhanden. Daarnaast verloopt het laden van de pagina’s redelijk traag.

Dat neemt echter niet weg dat de Paperboy-app over enkele interessante functies beschikt. Je kan de gratis dagbladen zowel online als offline lezen, en het is mogelijk om de edities te openen in andere apps die op je iPad geïnstalleerd staan, zoals iBooks, DropBox, Goodreader, Tablisto, Evernote of Adobe Reader. Kranten delen met vrienden kan ook, door een link – die verwijst naar een pdf-bestand op de site van de desbetreffende krant – door te sturen via e-mail. Het allergrootste voordeel dat Paperboy heeft ten opzichte van andere kiosk-apps zoals AKO’s MagWorld voor digitale magazines, is dat je geen account nodig hebt om van al deze functies gebruik te kunnen maken.

(Via: iPadclub)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in