De Machiavellist van Arnon Grunberg is eerste bibliofiele ebook

0

Uitgeverij Ardesia brengt naar eigen zeggen ‘het eerste bibliofiele ebook ter wereld’ op de markt. Het gaat om het boek ‘De Machiavellist’ van Arnon Grunberg, in een genummerde oplage van 149 stuks. Het ebook komt in een verzamelwaardige omslagdoos, als eerste deel van de ‘Tablet-reeks’.

De uitgave omvat naast het ebook De Machiavellist ook de papieren uitgave Schrijven alsof je een ganzenveer in je hand hebt en er een rol perkament voor je ligt. De Machiavellist, een verzenbundel, werd door Grunberg in 1990 in eigen beheer uitgegeven.

Het ebook staat op een USB-stick, die aan de voorkant de cover toont van het oorspronkelijke boek en aan de achterkant genummerd is. Schrijven alsof je een ganzenveer in je hand hebt en er een rol perkament voor je ligt bevat een exclusief voor deze uitgave geschreven tekst van Arnon Grunberg rond het thema ‘Papier of digitaal?’

De uitgave is te koop voor 149,- euro.

Vorig artikelEen op drie verkochte ebooks is spannend boek
Volgend artikelBarnes & Noble werkt samen met Samsung aan nieuwe tablet
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in