Telegraaf nu ook in ePub-formaat

1760
1
DELEN

De Telegraaf liet haar abonnees gisteren weten dat de krant vanaf nu ook in ePub-formaat gedownload kan worden. Hierdoor kan de krant op ereaders gelezen worden. Lezers die nu al een abonnement op de digitale krant hebben hoeven niet extra te betalen om van de dienst gebruik te maken.

De krant maakt voor de ePub-versie gebruik van de beveiliging van Adobe. De meeste ereaders die in Nederland op de markt zijn kunnen hiermee overweg. Via de website van De Telegraaf is een testversie van het epaper te downloaden, zodat je kunt kijken hoe de ePub-versie van De Telegraaf er op je ereader uitziet.

Volgens De Telegraaf werkt het lezen van de digitale krant op een ereader het beste wanneer je ereader is uitgerust met een touchscreen van minimaal 6 inch. In de ereaderversie staan de pagina’s van de gedrukte krant weergegeven, met behulp van de link ‘Naar artikelen’ kun je door de artikelen van de betreffende krantenrubriek bladeren. Afbeeldingen bij de artikelen komen (in zwart-wit) ook mee met de ePub-versie.

(Via: Telegraaf.)


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER