Telegraaf nu ook in ePub-formaat

1

De Telegraaf liet haar abonnees gisteren weten dat de krant vanaf nu ook in ePub-formaat gedownload kan worden. Hierdoor kan de krant op ereaders gelezen worden. Lezers die nu al een abonnement op de digitale krant hebben hoeven niet extra te betalen om van de dienst gebruik te maken.

De krant maakt voor de ePub-versie gebruik van de beveiliging van Adobe. De meeste ereaders die in Nederland op de markt zijn kunnen hiermee overweg. Via de website van De Telegraaf is een testversie van het epaper te downloaden, zodat je kunt kijken hoe de ePub-versie van De Telegraaf er op je ereader uitziet.

Volgens De Telegraaf werkt het lezen van de digitale krant op een ereader het beste wanneer je ereader is uitgerust met een touchscreen van minimaal 6 inch. In de ereaderversie staan de pagina’s van de gedrukte krant weergegeven, met behulp van de link ‘Naar artikelen’ kun je door de artikelen van de betreffende krantenrubriek bladeren. Afbeeldingen bij de artikelen komen (in zwart-wit) ook mee met de ePub-versie.

(Via: Telegraaf.)

Vorig artikelToshiba komt met ebookwinkel
Volgend artikelE Ink kondigt nieuwe generatie schermen aan
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in