“Amazon lanceert in juli twee nieuwe Kindle Fire-tablets”

0

Volgens de technologieblog BGR bereidt Amazon de lancering van twee nieuwe Kindle Fire-modellen voor: een 7-inch apparaat met als codenaam ‘Coyote’ en een 10-inch versie genaamd ‘Hollywood’. De lancering zou volgende maand al plaatsvinden.

Naar verluidt krijgt de Coyote een dualcore-processor, en de Hollywood een quadcore-processor. Er werden nog geen verdere specificaties achterhaald.

Deze zet van Amazon lijkt een tegenreactie te zijn op Google. De zoekgigant stelde zopas de Nexus 7-tablet voor, een toestel dat volgens velen een ‘Kindle Fire killer’ kan worden vanwege zijn aantrekkelijke prijskaartje (199 dollar, zoals de Fire) en specificaties, en omwille van zijn integratie met Google Play. Deze webwinkel heeft onder meer op het gebied van apps meer te bieden dan Amazon’s appstore.

Benieuwd welke nieuwe ‘killer specs’ Amazon nog kan voorleggen om de Kindle Fire aantrekkelijker te proberen maken dan de Google Nexus 7. Het is alleszins een interessante tweestrijd, die wij voor u op de voet blijven volgen.

(Via: Mashable)

Vorig artikelBibliotheek Hengelo start campagne voor ebooks
Volgend artikelAP|Bruna zet nog meer in op ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in