Weer nieuwe gratis ebooks in VakantieBieb-app

0

Sinds gisteren staan er weer nieuwe gratis ebooks in de VakantieBieb-app van de Nederlandse bibliotheken. Het is inmiddels een terugkerend fenomeen: gratis ebooks lezen in de vakantie, met dank aan de bibliotheek. Deze vakantie kan dat met ebooks van onder meer Isa Hoes, George RR Martin en Graeme Simsion.

De applicatie is gratis te downloaden op iOS- en Android-apparaten. Iedereen, dus ook als je geen lid bent van een bibliotheek, kan de ebooks gratis lezen, na het achterlaten van je e-mailadres.

De ongeveer 50 boeken in de app moeten afzonderlijk gedownload worden voordat je ze kunt lezen, als ze eenmaal gedownload zijn is geen actieve internetverbinding meer nodig. Zorg dat de boeken die je wilt lezen voordat je naar je vakantiebestemming vertrekt dus op je apparaat staan. Na 31 augustus verdwijnen de gratis boeken weer uit de app.

Je kunt de app downloaden via iTunes en Google Play.

Vorig artikelUitgevers ten strijde tegen platform Tom Kabinet
Volgend artikelVakantielezen: goedkope ebooks lezen in de vakantie
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in