BeBook komt met nieuw model ereader

0

Vandaag heeft het Nederlandse bedrijf Endless Ideas een nieuw model ereader aangekondigd. Het gaat om de ‘BeBook Club’ ereader, een 6-inch ereader met eInk-scherm, gebaseerd op de al bestaande Bebook Neo.

De BeBook Club is de nieuwste aanwinst van de BeBook ereaders, een serie die in 2007 begon met de BeBook One. Sindsdien volgden de BeBook mini, de BeBook Neo en een update van de BeBook One. De BeBook Neo is de enige ereader van Endless Ideas die is uitgerust met zowel een aanraakscherm als wifi-verbinding.

Met de BeBook Club zet Endless Ideas in op een lagere prijsklasse dan de BeBook Neo. Het apparaat heeft dan ook geen aanraakscherm of wifi. De ereader ondersteunt de populaire bestandsformaten als ePub, PDF, html en txt, maar ook doc, Mobipocket en fb2. Daarnaast kun je op de BeBook Club ook MP3- en WAV-bestanden afspelen en afbeeldingen bekijken in de formaten jpg, tiff, gif, png en bmp.

De verbeterde batterij biedt leestijd tot 12.000 paginawisselingen of meer dan 25 uur muziek. De BeBook Club weegt 278 gram, meet 196 bij 121 bij 10,6 mm en heeft 512 MB intern geheugen dat uit te breiden is met een SD-geheugenkaart. Wanneer de nieuwe ereader precies op de markt moet komen is nog niet bekend. Ook de verkoopprijs is nog onbekend. Wel stelt BeBook in het persbericht dat het gaat om een ‘betaalbare’ ereader, met alle functies tegen een ‘fractie van de kosten.’

(Via: BeBook.)

Vorig artikelSamsung lanceert Galaxy Tab
Volgend artikelBoekenweekgeschenk 2011 mogelijk ook als ebook
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in