Nieuwe toepassing van eInk voor je ereader

0

Je zit in de metro en een aantrekkelijk persoon tegenover je leest van een ereader. Je kunt niet zien wat hij of zij leest, maar je wil toch meer weten, zonder dat je hem of haar direct moet aanspreken. Daar is nu een oplossing voor bedacht: de Kindle Trapper.

Dit is een eInk cover voor de ereader, die automatisch een voorstelling aanneemt passend bij het ebook dat je leest. Lees je een ebook uit de Twilight serie, dan krijgt de cover kittens en een mandje op de cover. Lees je Tom Clancy, dan krijg je dinosaurussen met een sportwagen. Zo krijgt de uitdrukking never judge a book by its cover wel een heel speciale betekenis. Wat zou je krijgen als je een Bouquetreeks romannetje aan het lezen bent?

Hoewel dit plaatje natuurlijk grappig bedoeld is, toont het wel aan dat eInk en de (on)mogelijkheden ervan leven onder de ebookcommunity. Zo’n cover is natuurlijk pas mogelijk als eInk eindelijk in kleur verschijnt en dan nog moet een voorgeprogrammeerde chip kunnen communiceren met je ereader. Zo’n cover zal dus nog wel even duren, maar ik vind het alvast leuk bedacht.


(Plaatje via Flickr.)

(Via: Teleread.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in