Kobo Aura H2O nu beschikbaar in Nederland

0

De Kobo Aura H2O is sinds gisteren in Nederland beschikbaar. Via diverse webwinkels kun je het apparaat bestellen, waaronder Bol.com en Dixons. De Kobo Aura H2O is een van de eerste volledig waterbestendige ereaders.

De Aura H2O is de opvolger van de Kobo Aura HD, en valt vooral op door het grotere en scherpe scherm van 6,8 inch, in vergelijking met de 6-inch Aura en Glo. Het scherm heeft een resolutie van 1430 x 1080 en maakt gebruik van de allernieuwste Carta-schermen van E Ink. Verder beschikt het apparaat over 4 GB schijfruimte, een ingang voor een microSD-kaart, wifi en geïntegreerde verlichting. Via de ingebouwde ebookwinkel van Kobo koop je direct vanaf het apparaat Nederlandstalige ebooks. Ook is het mogelijk de ereader te koppelen aan je Bol.com-account.

Het apparaat is water- en stofdicht, wat in de praktijk betekent dat je hem zonder problemen mee in bad of naar het strand kunt nemen. Laat je het apparaat per ongeluk in het water vallen dan is er niets aan de hand: Kobo garandeert waterdichtheid tot 30 minuten in maximaal 1 meter water.

De Kobo Aura H2O is onder meer bij Bol.com te koop voor een prijs van 179,99 euro.

Vorig artikelEbookfestival: 1.000 ebooks voor € 4,99
Volgend artikelNieuwe online schrijverscommunity van Amazon
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in