Update Winterverhalenwedstrijd eReaders.nl

0

Ruim een maand geleden, op 25 november, schreef eReaders.nl de Winterverhalenwedstrijd uit. Met deze wedstrijd maakte je onder meer kans op de enTourage Pocket eDGe en opname in een ebook dat na afloop via eReaders.nl gratis te downloaden is.

De deadline voor deelname aan de wedstrijd was op 24 december. Inzenders moesten een door ons geschreven alinea afmaken met een verhaal van 500 tot 1000 woorden. Deze eerste alinea zette maar liefst 166 mensen aan een verhaal te schrijven en in te sturen. Ondanks dat de beginalinea van alle verhalen de zelfde is, leverde de wedstrijd hele diverse inzendingen op. Het team van eReaders.nl had de taak om uit al die inzendingen de tien beste te selecteren.

Deze tien besten zijn inmiddels bepaald, maar blijven nog een week lang geheim. Tot die tijd hebben de professionele juryleden Emma Fasol en Merel Roze de tijd de winnaar te bepalen. Op 11 januari maken we vervolgens de winnaar bekend. Hij of zij gaat naar huis met de enTourage Pocket eDGe, een exemplaar van het boek ‘Schrijfwijzer voor het web’, drie eBooksticks naar keuze, en uiteraard opname in het ebook met de beste verhalen.

Vanwege het grote aantal inzendingen kiezen we ervoor om niet de tien beste maar de vijfentwintig beste verhalen in een ebook op te nemen. Dit ebook kun je na de bekendmaking op 11 januari gratis op onze site downloaden.

Vorig artikelGoogle wil digitale kiosk voor Android
Volgend artikelSamsung toont flexibel Amoled-scherm op CES 2011

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in