Eerste literaire tijdschrift voor de ereader verschenen

0

Deze week is het eerste nummer van een nieuw literaire tijdschrift verschenen. Bijzonder is dat dit tijdschrift speciaal gericht is op ereaderbezitters. Het tijdschrift bevat de beste verhalen en gedichten van literairwerk.nl, een community voor ‘groeiende schrijvers en kritische lezers’.

Volgens de initiatiefnemers valt het aanbod literatuur voor ereaders op dit moment nog wat tegen. “Behalve oude klassiekers en bekende bestsellers is het aanbod aan literaire titels beperkt. Daarom is er nu Literair e-tijdschrift [werk], speciaal voor ereader en iPad.”

In Literair e-tijdschrift [werk] verschijnt vier keer per jaar het beste werk van www.literairwerk.nl, een literaire community. Uniek aan deze internetcommunity is dat iedereen de auteurs aanwijzingen kan geven om hun werk te verbeteren, direct in de tekst. Auteurs kunnen hun werk op deze site zo laten groeien tot het geschikt is voor publicatie. Het redactieproces wordt daarmee volledig uitbesteed aan de bezoekers van de website.

De hoofdredacteur van Literair e-tijdschrift [werk] is Mechteld Jansen. In het eerste nummer van het digitale tijdschrift zijn diverse verhalen en gedichten te lezen van auteurs Joosje Peters, Koen-Machiel van de Wetering, Cilja Zuyderwyk, Kate S. Kuipers, Jan Zwaaneveld, Tijl Roods, Gerty Moustaqirs en Eva Kelder.

Het eerste nummer van het tijdschrift is te downloaden in ePub- en PDF-formaat voor een zelf te bepalen prijs via literairwerk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in