Tablisto ondersteunt nu ook ePub ebooks

0

De Nederlandse ereading app Tablisto heeft een update gekregen en kan nu ook gebruikt worden om onbeveiligde ePub ebooks mee te lezen. In de iPad app kun je naast ebooks ook tijdschriften en kranten lezen.

De app werd in maart 2011 geïntroduceerd door het Nederlandse bedrijf Yellowmind. De app valt op door de unieke user interface, waarbij je nieuwe kranten en tijdschriften letterlijk op een deurmat vindt, en ze daarna op je bureau kunt leggen om ze te gaan lezen.

Via de ingebouwde kiosk is het mogelijk om boeken, tijdschriften, kranten en vakbladen aan te schaffen. Ook vind je veel gratis proefnummers in de kiosk. De app zelf is gratis; het aanschaffen van content verloopt via het in app purchase systeem van Apple.

Nieuw is de mogelijkheid om ePub ebooks te lezen in de app, naast boeken in het pdf formaat. Dat maakt de app een stuk veelzijdiger. Helaas kan Tablisto niet overweg met Adobe DRM. Beveiligde ebooks, zoals die nog altijd veel worden aangeboden door onder andere bol.com, zul je dus niet kunnen lezen in de app.

Naast de toevoeging van ePub ondersteuning kun je in versie 1.5 mappen aanmaken in de virtuele boekenkast, zodat het beheren van je digitale boeken- en tijdschriftencollectie een stuk eenvoudiger wordt.

Download de app (gratis)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in