Eigenaren Kindle Fire minder tevreden over aankoop dan iPadbezitters

0

Een onderzoek van onderzoeksbureau Changewave laat zien dat eigenaren van een Kindle Fire een stuk minder tevreden zijn over hun aankoop dan iPadbezitters. 54 procent is ‘erg tevreden’, 38 procent ‘redelijk tevreden’. In november 2011 vroeg Changewave iPadbezitters naar hun tevredenheid, waarna bleek dat 74 procent van hen ‘erg tevreden’ is met de aankoop.

Wel scoort de Kindle Fire beter dan de rest van de tablets. 49 procent van de mensen die een ander apparaat dan de iPad kochten is tevreden met die aankoop. Het onderzoek van Changewave laat ook zien dat klanten met een Kindle Fire van plan zijn meer aan te schaffen via Amazon. 29 procent van de eigenaren van deze tablet verwacht binnen 90 dagen meer geld te besteden aan producten of diensten bij de webwinkel. Bij niet-bezitters is dat 19 procent.

Changewave vroeg ook wat de bezitters van een Kindle Fire misten op hun tablet. 27 procent miste volumeknopjes, 21 procent een camera en 15 procent vond dat de batterijduur te kort is. Wat de Fire-bezitters leuk vonden aan hun apparaat was de lage prijs (59 procent), het kleurenscherm (31 procent) en het gebruiksgemak (27 procent).

(Via: Changewave.)

Vorig artikelTablisto ondersteunt nu ook ePub ebooks
Volgend artikelStoryBundle: ebooks voor zelf te bepalen prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in