De Volkskrant en ND vandaag gratis online te lezen

0

Vanwege respectievelijk problemen in de drukkerij en bezorgproblemen in delen van Nederland, zullen abonnees van de Volkskrant en het ND hun kranten vandaag later dan gebruikelijk ontvangen. Beide kranten compenseren dit probleem door de digitale edities vandaag gratis aan te bieden.

Een groot deel van de abonnees van de Volkskrant en het ND zullen vandaag iets langer dan gewoonlijk moeten wachten om in hun geliefkoosde krant te lezen over onder meer de verkiezingsresultaten en de presentatie van de iPad 2. De Volkskrant had te kampen met problemen in de drukkerij, waardoor de krant vandaag later bezorgd kon worden, en ook het ND ondervond moeite bij het bezorgen van hun krant in een aantal delen van het land.

Om zich te excuseren voor dit ongemak, stellen zowel de Volkskrant als het ND de digitale edities van hun kranten vandaag gratis ter beschikking van hun lezers. De e-kranten zijn overigens ook toegankelijk voor niet-abonnees. Bovendien liet de Volkskrant op Twitter weten dat de krant vandaag ook gratis te downloaden is op de iPad.

Hier kan je een PDF-versie van het ND binnenhalen. De online editie van de Volkskrant vind je hier terug.

(Via: iPadclub)

Vorig artikelApple introduceert iPad 2: lichter, sneller; 25 maart in Nederland
Volgend artikelEbookkopers zijn ‘realistischer’ over ebookprijzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in