13-inch kleurenereader in december verwacht

0
DELEN

De ict-beurs Computex is nu enkele dagen onderweg en er zijn al flink wat nieuwe producten getoond. Delta Electronics presenteerde in samenwerking met bandenfabrikant Bridgestone een 13-inch kleurenereader die in december op de markt wordt verwacht.

Ruim een jaar geleden hadden we op eReaders.nl al een bericht over de 13-inch kleurenereader. Op Computex 2010 toonde Delta Electronics de laatste versie van de ereader en maakte het bekend dat de Delta e-Magazine in december op de markt gebracht zal worden.

Volgens Delta houdt de ereader het zo’n 6.000 paginawisselingen uit en werkt de door Bridgestone ontwikkelde techniek sneller dan eInk. De Delta e-Magazine is vooral gericht op meer zakelijk gebruik en zal wellicht in combinatie met abonnementen op tijdschriften in de markt gezet worden. De ereader zou ongeveer even zwaar zijn als de iPad van Apple en toont fullcolor afbeeldingen. De kleuren op het apparaat zijn echter nog niet zo scherp en levendig als bij LCD-schermen. Volgens een medewerker van Delta kan het nog wel enkele jaren duren voordat de techniek helderdere en rijkere kleuren kan weergeven.

(Via: Slashgear)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER