eBookzoekmachine gelanceerd en geeft gratis Sony ereader weg

0
DELEN

Er is een nieuwe (ebook) zoekmachine gelanceerd, genaamd Bibliotarian. De zoekmachine zoekt naar de laagste prijzen van boeken en ebooks in verschillende sites, waaronder Amazon.com. De opbrengsten gaan naar het goede doel.

De zoekmachine zoekt nieuwe en tweedehands prijzen van Amazon, Alibris, Abebooks en Half.com. Ook zoekt Bibliotarian ebooks en boeken van BookMooch en PaperBackSwap. Dit zijn sites waar je fysieke boeken kunt ruilen.

Van de affiliate opbrengsten gaat 100% naar het goede doel: 50% gaat naar een goed doel dat je kunt kiezen, 50% gaat naar de Bookwish Foundation die achter de site zit. Bookwish verzorgt ontspanning voor mensen die in een crisis zitten of in vluchtelingenkampen door middel van boeken. Er wordt wel een voorbehoud gemaakt: vanwege de regels van Amazon zal een aankoop bij deze internetwinkel niet naar het gekozen goede doel gaan.

Bibliotarian geeft ook nog een Sony ereader type PRS-505 weg om de lancering te vieren. Je kunt daarvoor @bibliotarian volgen op Twitter en maakt niet uit wat tweeten met de hashtag (#) bibliotarian erin. Helaas is deze actie alleen voor inwoners van de Verenigde Staten.

(Via: Teleread.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER