Sony PRS-300 en PRS-600 prijzen bekend

0

Er lekt steeds meer uit over de nieuwe Sony ereaders. Zo is nu ook bekend wat de ereaders moeten gaan kosten in Amerika. Als releasedatum wordt 26 augustus genoemd.

De PRS-300 zou $ 199,- moeten gaan kosten. Dit is ongeveer € 140,-. De PRS-600 kost $ 299,-. Dat komt neer op zo’n € 211,-. Wat de prijzen voor Nederland gaan worden, is nog niet bekend. De PRS-300 is duidelijk een instapmodel ereader. De kans is groot dat deze Dollar prijzen echter een op een worden overgenomen in Euro’s.

De ereaders hebben even in de voorverkoop gestaan bij webwinkel J&R, maar zijn daar nu niet meer te vinden. Daar werden wel wat andere specificaties weer bekend.

De PRS-300 zou een USB 2.0 connectie hebben, een ebook bibliotheek met software voor zowel PC als Mac en de 512 MB geheugen laat je 350 ebooks op je ereader zetten. De PRS-600 heeft touchscreen navigatie, highlighting en annotatie, een ingebouwd woordenboek (Oxford American English), een ebook bibliotheek zoals de PRS-300 en eveneens 512 MB ingebouwd geheugen.

De releasedatum die rondgaat in het geruchtencircuit is 26 augustus. Op die dag wordt ook bekend gemaakt hoe Bol.com samen met Sony digitaal lezen in Nederland gaat uitrollen.

(Via: Mobileread.)

Vorig artikel“De Kindle heeft mijn huiswerk op gegeten”
Volgend artikelGoogles toekomstvisie voor ebooks: eBookstore en Google Editions

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in