Gratis ebook via Oprah.com

0

Oprah Winfrey geeft vandaag een gratis ebook weg. De download is de komende 48 uur te vinden op haar website. Het gaat om het ebook Let the great world spin van Colum McCann. Het bestand wordt gratis ter beschikking gesteld door Random House.

Je moet wel een account aanmaken op haar site om het ebook te pakken te krijgen. Het account is gratis, je hoeft er geen abonnementskosten voor te betalen.

Het ebook is beschikbaar vanaf maandag 11.00 ’s morgens tot woensdag 10.59 ’s morgens, lokale tijd. In Nederland is het ebook te downloaden op maandag 3 augustus van 17.00 uur tot woensdagmiddag 5 augustus 16.59 uur. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en log in (pdf), dan kun je gratis dit ebook downloaden. Klikken op de login link brengt je direct naar het ebook.

Het boek speelt in 1974, de tijd van het Watergate schandaal en de tijd dat de Vietnamoorlog nog woedt. In New York loopt een man over een strak gespannen kabel tussen de torens van het toen nog bestaande World Trade Center. De stad is er stil van. Deze koorddanser is de grote gemene deler van tien verschillende verhaallijnen – een straatpredikant, een aan heroïne verslaafde prostituee, moeders die om hun omgekomen zoons rouwen, jonge artiesten, een rechter op Park Avenue – die aan het einde van het verhaal gracieus samenkomen, volgens de review op Amazon. Het ebook is normaal gesproken $ 9,99 in de webwinkel.

Winfrey staat bekend om het geven van cadeaus aan haar publiek. Eerder al gaf ze de Kindle aan iedereen die toen in het publiek zat, waarmee ze de ereader effectief in de huiskamers bracht en zich achter deze ereader schaarde, ten koste van de Sony ereader.

(Via: Courant blog.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in