Lancering van Pottermore-ebookwinkel uitgesteld

0

Harry Potter-fans moeten langer wachten voordat het mogelijk is om ebooks te kopen op Pottermore. De lancering van de ebookwinkel, die gepland was voor oktober, is uitgesteld tot de eerste helft van 2012.

Het uitstel werd bekend gemaakt op de blog Pottermore Insider. De reden voor het uitstel is: “zodat wij ons kunnen richten op onze eerste prioriteit: het openen van Pottermore voor zoveel mogelijk mensen en de ervaring zo goed mogelijk te maken.”

Op de blog werd eveneens vermeld dat de bètaperiode verlengd wordt om nog meer te kunnen testen. Pottermore heeft sinds de lancering meer dan 550 miljoen pageviews en een miljoen gebruikers die de website vaker bezochten dan de ontwikkelaars verwacht hadden. “Als resultaat hebben wij besloten om de bètaperiode te verlengen tot na september en om een andere benadering te hanteren in de manier waarop nieuwe gebruikers op de website komen.” De testperiode is verlengd omdat een groot gedeelte van de bètatesters de welkomstmail pas in de laatste week van september ontvingen en de ontwikkelaars zoveel mogelijk feedback willen ontvangen.

Met behulp van de feedback van de bètatesters is Pottermore al verbeterd en aangepast. Eind oktober wordt de registratie geopend voor iedereen.

(Via: Pottermore Insider)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in