Ebooks doen het goed op TenPages

0

Het online crowdfundingplatform voor boeken TenPages.com scoort goed op het gebied van ebooks. Dat maakte het bedrijf vandaag in een persbericht bekend. Boeken die via dit platform worden uitgegeven verkopen in ebookvorm bijna twee keer beter dan het landelijk gemiddelde.

Waar het landelijk gemiddelde omzetaandeel van ebooks 2,4 procent bedraagt, halen de digitale uitgaves van TenPages.com een omzetaandeel van 4,31 procent. Van ‘Saladedagen’ van blogger Knof, een van de best verkopende TenPages-boeken, is zelfs 20% van de omzet gegenereerd door het ebook.

Het feit dat de boeken van TenPages goed scoren in ebookvorm komt voor een groot deel doordat de boeken via online crowdfunding tot stand komen. “Op dit moment zijn nog niet alle TenPages-boeken beschikbaar in digitale versie. Dat het percentage verkochte ebooks desondanks al zo hoog is, belooft nog veel groeiruimte voor TenPages.com in deze markt,” aldus uitgeefmanager Eva de Visser.

Ook wanneer de boeken op het platform nog niet uitgegeven zijn trekken ze al veel lezers. Een manuscript op de website werd over 2012 tot nu toe gemiddeld 1.000 keer gelezen.

(Via Persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in