Podcast eReaders.nl: ebookgeschenkrel, Google Editions, koopwijzer

0

Vandaag een team van vier man (vrouw) sterk: Martijn Joosse, Wiebe de Jager, Arjan Droger en Natasja Oosterloo laten een aantal nieuwswaardige feiten de revue passeren.

Zo geeft Wiebe zijn mening over de rel die ontstaan is tussen het CPNB en de initiatiefnemer van het eBookgeschenk en presenteert Natasja een aantal opmerkelijke resultaten uit een onderzoek van Stichting Marktonderzoek Boekenvak en Intomart GfK. Martijn heeft geruchten opgevangen over een op handen zijnde Europese uitrol van Amazon en de lancering van Google Editions. En omdat de feestdagen weer voor de deur staan, presenteert Arjan de eReaders.nl Koopwijzer, zodat de Sint of Kerstman ook eens een digitaal lezen-cadeau kan geven.

Het consult van Dr. eBook behandelt deze week een vraag van Vincent Everts. Hij wil graag zijn ebooks van iBooks overzetten naar een andere ereadingapplicatie en vraagt zich af hoe dat moet.

De Grote eReaders.nl Facebook Sinterklaasactie nadert zijn einde en de Winterverhalenwedstrijd komt al goed op gang. Tot slot vertelt Martijn welke reviews er nog op stapel staan.

Abonneer je op de RSS podcast feed

De podcast van eReaders.nl is ook te vinden in iTunes

Vorig artikelReview OYO: de ‘schattige’ OYO kan nog wel een update gebruiken
Volgend artikelTxtr-ereader lijkt nu echt van de baan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in