De winnaars – Digitaal schoentje zetten

0

Vorige week maandag 26 november startte de winactie ‘Digitaal schoentje zetten’ waarbij je kans maakte op één van de vijf QINQO ebook downloadcards. De opdracht luidde: hoe zou jij een ebook cadeau doen in een schoen? De redactie van eReaders.nl heeft zich gebogen over een hoop leuke inzendingen en daaruit de vijf leukste oplossingen gekozen.

De volgende inzendingen hebben een QINQO ebook downloadcard gewonnen:

Joost van Dijk uit De Lier, zou een cardslot uitfrezen in de zool van de schoen met een aansluitsnoer naar de reader toe.

Louise Middelkamp uit Almelo, zou een surprise maken in de vorm van een iPad met op de voorkant een plaatje van het ebook. In de surprise zou ze een QINQO cadeaukaart verstoppen.

Marieke Scheers uit Houten, schreef een leuk gedicht, waarin wordt verwezen naar de inbox van de iPad, waar het ebook al klaarstond.

Marie Peters uit Wetteren, stuurde een leuk gedicht waarin zij aan Sinterklaas vraagt de bomen te sparen en een downloadkaart cadeau te doen.

Ria Schildermans uit Hasselt, zou een downloadkaart verstoppen in een schoen onder pepernoten en guimauve, en dicht daarmee de generatiekloof.

Van harte gefeliciteerd met jullie QINQO ebook downloadcards! We sturen ze vandaag nog op naar de Sint, zodat je de QINQO downloadcard deze week in je schoen vindt.

Vorig artikelGAU en GfK werken samen met Brein aan bestrijding ebookpiraterij
Volgend artikel‘Tabletlezer wil geen interactiviteit’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in