RIM stunt met prijzen Blackberry Playbook

0

Gisteren werd bekend dat alle modellen van de Playbook voor 299 dollar verkocht zullen worden in de VS. In Nederland gaat Research in Motion (RIM) de prijzen van de tablet eveneens aanpassen. Na al een eerdere prijsdaling worden de modellen met 16 GB, 32 GB en 64 GB momenteel aangeboden voor respectievelijk 199 euro, 249 euro en 299 euro.

In december berichtte eReaders.nl dat het Canadese bedrijf RIM in de VS de prijs verlaagd heeft van de Playbook wegens tegenvallende verkoopcijfers. In Nederland zijn de officiële prijzen van de drie modellen 479 euro, 579 euro en 679 euro. Afgelopen december zijn de modellen in prijs verlaagd tot respectievelijk 299 euro, 399 euro en 499 euro. Sinds tweede kerstdag worden de modellen in de webwinkel van Blackberry met korting aangeboden voor 199 euro, 249 euro en 299 euro. Deze actie geldt tot en met 6 januari. In de periode daarna worden alle modellen aangeboden voor 299 euro. Vanaf 8 februari tot en met 31 maart gaan de prijzen weer omhoog naar die van de eerste prijsverlaging.

Wat er na eind maart gaat gebeuren met de prijzen van de tabletmodellen is nog niet bekend. De Playbook is niet de enige tablet die in prijs verlaagd is. Begin deze week werd bekend dat tevens de Tablet S van Sony in Amerika in prijs verlaagd is met 100 dollar naar 400 dollar. In Nederland staat echter geen prijsverlaging gepland.

(Via: Nu.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in