Ereadermaker Bookeen sluit aan op Duits Tolino-platform

0

De Franse ereadermaker Bookeen heeft samenwerking opgezocht met het Duitse cloud-platform voor ebooks dat enkele dagen geleden werd gepresenteerd. De ereaders van Bookeen die via de Duitse winkel Thalia verkocht worden, sluiten aan op dit platform waardoor lezers hun ebooks draadloos kunnen synchroniseren tussen diverse apparaten.

Sinds vorig jaar verkoopt de Duitse boekwinkelketen Thalia ereaders van Bookeen, waaronder de Cybook Odyssey HD. Volgens Bernhard Mischke van Thalia doen de ereaders van het Franse bedrijf het goed in Duitsland. “Vooral tijdens de kerstperiode was de Cybook Odyssey HD Frontlight een succes.”

Concreet betekent de aansluiting van Bookeen bij het platform van Deutsche Telekom dat klanten van Thalia hun ebooks over verschillende apparaten kunnen synchroniseren, inclusief hun laatstgelezen pagina’s en bookmarks. Michael Dahan, CEO van Bookeen, zegt daarover: “We zijn blij met zulke prestigieuze partners als Thalia en Deutsche Telekom te werken. We zijn nog steeds druk bezig om Bookeen een van de leiders op ereadergebied in Europa te maken.

Tot slot meldt Bookeen nog samen met Thalia bezig te zijn aan een “gezamenlijk project voor een innovatieve, premium leesdienst” die later dit jaar onthuld zal worden. Wat dat precies zal zijn, blijft nog gissen.

(Via Exhibitmag)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in