Stanza geoptimaliseerd voor iPad

0

Stanza heeft een nieuwe versie van de software uitgebracht voor de iPad. Deze nieuwste versie biedt nu ook ondersteuning voor het hoge-resolutie scherm van de iPad. Op het vlak van de functies zijn er een paar wijzigingen ten opzichte van eerdere versies.

Enkele nieuwe functies zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid om vanuit iTunes direct ebooks in de Stanza-app te plaatsen. Ook kunnen gebruikers ebooks direct vanuit de webbrowser of email-attachments downloaden naar Stanza. Naast het veelgebruikte ePub-formaat ondersteunt de Stanza-app ook de weergave van PDF-bestanden.

Lange tijd ontkende Lexcycle, de makers van Stanza, dat er een iPad-versie van Stanza aan zat te komen. Gedacht werd dat dit onder meer te maken had met het feit dat Amazon sinds enige tijd de eigenaar van Lexcycle is.

(Via: Teleread.)

Vorig artikelSelexyz en Samsung: nieuw hoofdstuk in digitaal lezen
Volgend artikelEerste indrukken Samsung E60
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in