Oprah Winfrey start ebook-club

0

Van 1996 tot 2011 was de Oprah Book Club een vast onderdeel van het praatprogramma van Oprah Winfrey. Boeken die er werden besproken belandden steevast hoog in de bestsellerlijsten. Na ruim een jaar afwezigheid is Oprah nu terug met een nieuwe boekenclub, voornamelijk gericht op ebooks. Goed nieuws voor uitgevers, voor wie de boekenclub van Oprah een belangrijk marketingmiddel was.

Oprah’s Book Club 2.0 is een interactieve online boekenclub, gelanceerd omdat er nu ‘nieuwe manieren zijn om een boek te lezen en er samen over te discussiëren’. Van elk boek dat in de boekenclub onder de aandacht gebracht wordt, verschijnt een speciale Oprah-editie. Deze bevat markeringen en notities van Oprah zelf en is met korting te koop via diverse ebookwinkels.

Als eerste boek heeft Oprah het boek Wild gekozen, een autobiografische roman van Cheryl Strayed, waarin de auteur vertelt over haar lange voettocht door de VS. Naar eigen zeggen inspireerde dit boek Oprah tot het oprichten van de nieuwe boekenclub, omdat ze vindt dat iedereen dit boek gelezen moet hebben.

(Via: Oprah.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in