Instapaper nu ook voor Android beschikbaar

0

De populaire applicatie Instapaper is er nu ook voor bezitters van een Android-apparaat. Met Instapaper bookmark je eenvoudig artikelen op websites die je vervolgens op een later tijdstip in een leesvriendelijke layout zonder advertenties en andere afleidingen kunt lezen.

De applicatie is vergelijkbaar met Read-it-later, tegenwoordig Pocket genoemd. Met beide apps kun je artikelen die je op websites leest eenvoudig bewaren voor later. Ook hebben diverse applicaties de dienst ingebouwd, zodat je direct vanuit apps artikelen kunt bewaren.

Naast de artikelen bewaren om ze later offline te lezen, heeft Instapaper for Android diverse andere functies, zoals het aanpassen van lettertypes en schakelen naar nachtmodus. Ook kun je artikelen in mappen onderbrengen en delen met vrienden. Ook worden artikelen automatisch gesynchroniseerd tussen alle apparaten waarop je de dienst gebruikt.

De Android-versie heeft iets minder opties dan de iOS-versie. Tegelijk is wel de prijs wat lager, voor de app in Google Play betaal je 2,41 euro, voor de iOS-app dien je 3,99 euro neer te leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in