Polare, opvolger De Slegte / Selexyz, komt mogelijk met eigen ereader

0

De samengevoegde boekwinkelketens Selexyz en De Slegte gaan binnenkort waarschijnlijk door het leven onder de naam Polare. Onlangs werd al bekend dat de keten een nieuwe naam en identiteit zou krijgen. Nu is bekend dat dit Polare is. Mogelijk brengt de nieuwe winkel onder de eigen merknaam ook een ereader op de markt.

Uit onderzoek van de website MustReads.nl in het Merkenregister blijkt dat DSS Holding, moedermaatschappij van De Slegte en Selexyz, recent de merknaam Polare als nieuwe naam voor de winkels heeft geregistreerd, samen met een logo.

Bij de beschrijving van het merk is te lezen dat er ook een apparaat voor het lezen van digitale boeken onder de merknaam valt: “Apparaten voor het lezen van elektronische boeken, tijdschriften en andere elektronische publicaties, zogenaamde “e- readers”; digitale zakagenda’s [PDA’s]; publicaties in elektronische vorm; downloadbare elektronische publicaties; publicaties in elektronisch leesbare vorm; elektronische en digitale nieuwsbrieven, tijdschriften en boeken.”

Selexyz, voorloper van Polare, heeft in het verleden al tweemaal geprobeerd een ereader in de markt te zetten. Eerst kwam het met een ereader van Samsung, later volgde de Oyo. Met welke fabrikant de nieuwe winkelketen dit keer gaat samenwerken is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in