Groeifinanciering voor vernieuwd eLinea

0

eReaders Groep heeft 400.000 euro groeifinanciering aan weten te trekken en kan zich daardoor volledig richten op de ontwikkeling van het vernieuwde eLinea. Centraal staat de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te kunnen lezen in een groot aanbod van artikelen van vele kranten en tijdschriften. eLinea wordt in het najaar van 2012 gelanceerd en de verwachtingen zijn hooggespannen voor dit platform á la Spotify voor journalistieke content.

eLinea biedt straks zowel gratis als betaalde artikelen aan. De betaalde artikelen kunnen eenvoudig los gekocht worden of voor een vast bedrag per maand á la Spotify onbeperkt gelezen worden. eLinea wordt beschikbaar op elk apparaat en besturingssysteem: pc, laptop, tablet of smartphone. De lezer kan bladeren door het aanbod of artikelen persoonlijk aangereikt krijgen. Inloggen kan heel eenvoudig met een Facebookaccount of door te registreren met een e-mailadres. Ook het uiterlijk van eLinea zal compleet vernieuwd worden.

In het najaar van 2012 is het vernieuwde eLinea toegankelijk voor iedereen. Een groot aantal uitgevers heeft al aangegeven dat ze hun content beschikbaar zullen stellen. Daardoor kunnen we straks lanceren met een gevarieerd aanbod van kwaliteitsartikelen van naar verwachting zo’n 70 verschillende uitgevers, columnisten en cartoonisten. De zomerperiode zal benut worden om het platform uitgebreid te testen met een selecte groep gebruikers. Wie nieuwsgierig is naar het nieuwe eLinea, kan zich alvast opgeven als tester op eLinea.nl.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen kan via eLinea.nl, Twitter en Facebook. Uitgevers, journalisten en schrijvers die geïnteresseerd zijn om hun content aan te bieden op eLinea kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@elinea.nl of 015-2400800.

info@elinea.nl

Vorig artikel‘ePub 3 is een feit’
Volgend artikelUitspraak Europees hof rond doorverkoop software heeft mogelijk grote consequenties voor boekenvak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in