Vakantielezen: goedkope ebooks lezen in de vakantie

0

Elf Nederlandse uitgeverijen werken weer samen aan een kortingsactie op 20 verschillende titels gedurende de zomermaanden. Ebooks van onder anderen David Baldacci, Terry Hayes, Hugo Borst, James Salter, Erwin Mortier en Ivo Victoria zijn afgeprijsd naar 7,99 euro.

De deelnemende uitgevers aan de actie zijn onderdeel van WPG, en brachten tijdens eerdere vakanties ook al een soortgelijke kortingsactie onder de aandacht. De huidige boeken in de actie zijn een maand lang voor deze lagere prijs te koop, in augustus wordt het aanbod ververst met 20 nieuwe boeken.

Neem een kijkje op de website van Vakantielezen om te zien welke ebooks je met korting kan kopen. De ebooks zijn in alle Nederlandse webwinkels voor de prijs van 7,99 beschikbaar.

Vorig artikelWeer nieuwe gratis ebooks in VakantieBieb-app
Volgend artikelIcarus Illumina: ereader met frontlight en Android 4.2
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in